Nove šanse za rad na kruzeru: plata i do 3000 dolara!

  Nove šanse za rad na kruzeru: plata i do 3000 dolara!

  O radu na kruzeru već dugo se govori i nisu rijetki oni koji se odluče okušati u ovom poslu koji nudi odlazak u svijet na privremeni rad, otkrivanje novih destinacija i, ono najvažnije, primamljivu zaradu.

  Samo preko kompanije Steiner, posredstvom agencije River Crew iz Sarajeva, u radne pobjede na kruzer otisnulo se više stotina građana iz BiH, a kako 27. januara ova britanska kompanija u sarajevskoj Zetri organizuje susret sa svim zainteresovanim kandidatima, ta brojka će se znatno povećati u narednom periodu.

  Već dan ranije, saznajemo u razgovoru s menadžerom agencije River Crew Fahrudinom Aletićem, bit će održani i predkvalifikacijski intervjui za američku kompaniju Starboard, gdje kandidati mogu konkurisati za rad u giftshopovima, za razliku od kompanije Steiner, koja nudi različite spa pozicije.

  I u februaru će zainteresovani kandidati za rad na kruzeru imati priliku da se odazovu intervjuima kompanija Carnival Cruise Line i Thompson Cruises. Prva je u potrazi za spasiocima, dok će druga imati otvoren veliki broj radnih mjesta različite prirode.   

  Od svih plata koje se mogu zaraditi na kruzerima pomenutih kompanija najviše pažnju plijene mjesečna primanja Steiner kompanije od 2000 do 3000 američkih dolara, no lijepo zvuči i kada neko ponudi primanja od 1500 dolara za rad u giftshopovima, kao što je slučaj s kompanijom Starboard.

  Zainteresovani kandidati mogu se javiti na mail: info@rivercrewagency.com.

  Zato što jedan članak nije dovoljan…

  HATA TUPO, BOSANKA KOJA KRSTARI SVIJETOM PRODAJUĆI DIJAMANTE

  DIJANA MIROJEVIĆ: MOJ ŽIVOT NA KRUZERU