Stomatološka ordinacija Dr.Ajša Agić

Mi vjerujemo da su preventivna njega i obrazovanje put do optimalnog zdravlja zuba. Zato se kroz razgovor sa pacijentom fokusiramo na cjelokupno stanje usta,zuba i desni. Naš cilj je dobro zdravlje zuba za vas i vašu porodicu. Nismo fokusirani samo na vaš predivan osmijeh, takođe se brinemo i za vaše zdravlje. Ponosni smo što smo uspjeli da napravimo sredinu punu dobrodošlice, podrške i topline i što smo uspijeli da izgradimo odnos put povjerenja. Naše stručno osoblje komunicira na engleskom i talijanskom jeziku što je svakako olakšavajuća okolnost za naše klijente.

USLUGE

-Bolest zuba
-Endodonacija (savremeni pristup i nova tehnologija obrade kanalnog sistema zuba)
-Dječija i preventivna stomatologija (pedodonacija je izrazito važna kako bi djeca u najranijoj dobi naučila pravilno održavati zdravlje usne šupljine i kako kasnije ne bi imali nepotreban strah od stomatoloških pregleda)
-Paradontologija
-Protetika
-RVG
-Izbjeljivanje zuba
-Estetska stomatologija
-Oralna Hirurgija
-Implantologija
-Oralna medicina
-Dentalni laser
-Lasersko uklanjanje herpesa
Za više informacija budite slobodni da nas kontaktirate!

Stomatološka ordinacija Dr.Ajša Agić se nalazi u ul. Herceg Stjepana br.4 odnosno u poslovnoj zoni Marijin dvor u blizini poslovnog centra Unitic, crkve Svetog Josipa, policijske stanice Centar, poslovnog centra Alta i opće bolnice dr. Abdulah Nakaš.

Adresa: Ul. Herceg Stjepana br.4
71 000 Sarajevo

Tel: +387 33 208 444
Mob: +387 61 160 557

E-mail: ajsa.agic@yahoo.com

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi