Vodič za doček Nove godine u regionu

  Vodič za doček Nove godine u regionu

  Ako još uvijek niste isplanirali na kojoj destinaciji ćete dočekati Novu 2020. godinu, donosimo vam pregled novogodišnjih sadržaja koji nudi nekoliko gradova iz regiona.

  PETODNEVNI PROGRAM U BUDVI

  Petodnevni program na trgu ispred Starog grada ove godine će početi već u subotu, 28. decembra, kada će nastupiti trebinjski rock sastav Krugovi u žitu, Akademia i Katapult iz Bara i kultni hrvatski rock sastav Psihomodo pop. U nedjelju, 29. decembra u podne koncert će održati poznata džez pjevačica Lena Kovačević, dok će se u noćnim satima predstaviti Gradska muzika Budve, bend Refugie Jesus & Apostols i Neno Belan s bendom. U ponedjeljak 30. decembra održat će se podnevni koncert crnogorskog gudačkog kvarteta Lords of the Strings, čiji članovi su ujedno i muzičari crnogorskog simfonijskog orkestra. Istu noć posjetitelje očekuje veče elektronske muzike koje će otvoriti DJ-evi Stevan Mandić i John K, a potom će nastupiti svjetski poznati turski DJ – Mahmut Orhan i francuski DJ duo Offenbach.

  Posljednjeg dana ove godine, 31. decembra u dnevnim satima će biti organizovan program za najmlađe, dok će uvečer nastupiti sastav The Grupa, poznata pop pjevačica Nevena Božović i regionalna zvijezda – Zdravko Čolić. Dok je u srijedu, 1. januara od 14 sati planiran koncert klasične muzike u okviru kojeg će nastupiti renomirana crnogorska operska imena: Marijana Šovran, Marko Kalajanović, Lana Asja Dabović, Emilija Minić i poznati srpski tenor Stevan Karanac. Soliste će i ove godine pratiti Mediteranski revijski orkestar pod dirigentskom palicom Radovana Papovića, a na flauti će svirati i Ksenija Franeta. U večernjim satima će na Trgu prvo zapjevati klapa Assa Voce, onda ćemo se podsjetiti poznatih hitova Harija Mata Harija, nakon koga će nastupiti Svetlana Ceca Ražnatović.

  Više informacija potražite OVDJE

  NOVA GODINA U TIVTU

  Još 25. novembra je otvorena Zimska bajka u Tivtu 2020, koja donosi mnoštvo zimskih čarolija, praznične atmosfere, dobre zabave i garantuje provod za pamćenje. 

  Glavni novogodišnji program rezervisan je za 31. decembar 2019. godine i doček Nove godine uz koncert Lexington Banda i Miligrama, dok će 1. januara 2020. godine nastupiti Marija Šerifović i Saša Kovačević. U ostalom dijelu programa, goste u Tivtu će 28. decembra zabavljati Van Gogh, Vlatko Stefanovski i Bitoljski kamerni orkestar – NY Rock Symphony 29. decembra, Željko Bebek 3. decembra, Pop simfonija Ane Stanić 02.januara i mnogi drugi gosti iznenađenja.

  Više informacija potražite OVDJE

  NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL U HERCEG NOVOM

  Novljani, kao i njihovi gosti će Novu 2020. godinu dočekati uz nastupe popularnih regionalnih zvijezdaOrganizovani doček na otvorenom bit će upriličen na platou ispred hotela Igalo. U organizaciji TOHN i Opštine Herceg Novi priprema se višednevni muzički program s bogatim pratećim sadržajima.

  Program će biti prilagođen različitim muzičkim ukusima, pa će doček Nove godine obilježiti  nastupi Aleksandre Prijović 30.12.2019., Nevernih beba 31.12.2019., te Harisa Džinovića 01.01.2020. godine.

  Više informacija potražite OVDJE