8. Biznis Konferencija – Turističko tržište Jugoistočne Evrope SEET 2018.

  8. Biznis Konferencija – Turističko tržište Jugoistočne Evrope SEET 2018.

  8. Biznis konferencija Turističko tržište Jugoistočne Evrope-SEET 2018, održat će se pod institucionalnim  pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije u srijedu, 03. oktobra 2018. godine u Sava centru u Beogradu.

                                  

  Osma Biznis konferencija SEET 2018 fokusirana je na individualni poslovni interes učesnika, kao i na prepoznavanje novih mogućnosti za povećanje prihoda turističkog tržišta JIE, nove oblike povezivanja i pozicioniranja regiona kao jedinstvenog turističkog tržišta sa posebnim akcentom na promociju prioritetnih turističkih destinacija, jačanja identiteta turističkih ruta regiona, privlačenje turista sa dalekih emitivnih tržišta i stimulaciju receptivnog turizma.

  Na SEET 2018 tradicionalno će se okupiti više od 400 učesnika iz EU, Rusije, Kine, Irana, UAE, Turske, zemalja Jugoistočne Evrope,… među kojima su visoki predstavnici relevantnih institucija i privrednih asocijacija, priznati međunarodni stručnjaci za oblast održivog razvoja biznisa u industriji turizma, predstavnici državnih i lokalnih uprava, direktori nacionalnih i lokalnih turističkih organizacija, obrazovnih i javnih institucija,  kao i donosioci odluka vodećih kompanija iz oblasti turizma i relevantnih industrija.

  Tradicionalno, SEET se završava svečanom dodjelom nagrada Brand Leader Award 2018.