Iskoristite popuste za noćenje na Vlašiću ovog vikenda!

Iskoristite popuste za noćenje na Vlašiću ovog vikenda!

Turistička zajednica Srednjobosanskog kantona, Hotel Blanca Resort & Spa – Vlašić i Hotel Sunce Vlašić vas pozivaju da nam se pridružite na trodnevnoj proslavi Svjetskog dana turizma, od 25. do 27. septembra ove godine.

Vlašićki hotelijeri odobrili su popust od 50 posto za dva i 30 posto za jedno noćenje u Hotelu Blanca Resort & Spa i Hotelu Sunce Vlašić samo ovaj vikend!

U subotu ćemo predstaviti GLICE eko-klizalište, unikatno ekološko rješenje koje omogućava klizanje u svim vremenskim uslovima, ali bez potrošnje vode, energije i CO2 emisija. Ovaj vikend, pristup GLICE eko-klizalištu bit će besplatan.

Pored ove ponude, za vrijeme trodnevnog obilježavanja Svjetskog dana turizma na Vlašiću, bit će održano i druženje uz logorsku vatru, hiking ture i degustacija bh. specijaliteta, filmske projekcije i sportsko-društvene igre za djecu i odrasle. Ljubitelji paintballa će imati priliku okušati se u ovom sportu po akcijskim cijenama.

Pridružite nam se u proslavi i jačanju bh. turizma, rezervišite svoje mjesto u Hotelu Sunce Vlašić već danas na info@sunce-vlasic.com, putem naših Instagram / Facebook profila ili na broj telefona +387 30 541 100!.


Hotel “Sunce” Vlašić | Furaj.ba

Na najsunčanijem dijelu Sportskog centra Babanovac, na planini Vlašić, nalazi se prekrasni planinski tip hotela simboličnog naziva “Sunce”. Lijepe hotelske sobe među kojima neke imaju i šarmantne drvene balkone, besplatan parking i wireless, nisu jedini razlozi da prilikom posjete ovoj predivnoj planini odaberete baš ovaj hotel za vaš boravak.