Rekreacija za cijelu porodicu – Olimpija fitness u parku Hastahana

  Rekreacija za cijelu porodicu – Olimpija fitness u parku Hastahana

  Fitness časove će predvoditi certificirani treneri BTC-a, koji je nedaleko poznat po svojim grupnim i personalnim treninzima…

  U sklopu manifestacije „Ljeto u parku – Hastahana“, koja se u parku Hastahana na Marijin Dvoru u Sarajevu održava od 21. juna do 23. septembra, u utorak 16. jula počinje sa radom Olimpija fitness u parku.

  Naime, svakog utorka, četvrtka, subote i nedjelje na Hastahani će se od 19 sati održavati besplatni fitness časovi namijenjeni za čitavu porodicu – za odrasle, ali i za djecu.

  Fitness časove će predvoditi certificirani treneri BTC-a (Body Transformation Center), čiji osnivač i vlasnik Džemal Gekić važi za jednog od najvećih fitness stručnjaka u ovom dijelu svijeta.

  BTC je poznat po svojim grupnim i personalnim treninzima, koji se održavaju u njihovom fitness centru na Otoci, ali i po tome što već dvije godine organiziraju najveći događaj koji se bavi zdravljem, fitnesom i zdravom ishranom u BiH – BTC Health & Fitness Summit.

  Sve u svemu, od utorka 16. jula događaj „Ljeto u parku – Hastahana“ bit će bogatiji za još jedan sadržaj – Olimpija fitness u parku, u sklopu kojeg će se u naredna dva mjeseca moći vježbati, družiti i zabavljati, koji je besplatan, te namijenjen i za velike, i za male – za čitavu porodicu.