Nagradna igra Amko komerca: Ljetujmo u Bosni i Hercegovini

  Nagradna igra Amko komerca: Ljetujmo u Bosni i Hercegovini

  Sretni dobitnici mogu osvojiti ukupno 130 nagrada, od kojih su glavne ljetovanje u Neumu, rafting na Uni i Neretvi za cijelu porodicu kao i mnogi poklon vaučeri za kupovinu u Amko komercu.

  Foto: PR

  Ljeto ove godine provodimo u granicama naše prekrasne domovine Bosne i Hercegovine, otkrivajući njena čarobna jezera, rijeke i biser na Jadranu – Neum, i sve njihove prekrasne plaže na kojima možemo potražiti osvježenje. Otkrivamo moć i čudesnost naših živopisnih planina, naše kulturno-historijsko blago, i upoznajući sve kutke naše domovine više je volimo i cijenimo.

  U trenucima kada su susjedne zemlje, zemlje EU i druge zatvorile granice za državljane BiH, spoznali smo da je podrška bh. turizmu i domaćim proizvođačima najvažnija. Tako je Amko komerc zajedno sa domaćim firmama i Udruženjem Kupujmo i koristimo domaće početkom jula ove godine pokrenuo nagradnu igru “LJETUJMO U BOSNI I HERCEGOVINI – OSLONIMO SE NA SVOJE”.

  Kako do nagrade?

  Svi kupci koji potroše 20 KM i više u periodu od 1. jula do 31. augusta ove godine mogu učestvovati u nagradnoj igri. Sve što trebate uraditi je da prilikom kupovine u korpu ubacite najmanje jedan proizvod neke od domaćih firmi koje su partneri u nagradnoj igri. Sretni dobitnici mogu osvojiti ukupno 130 nagrada, od kojih su glavne ljetovanje u Neumu, rafting na Uni i Neretvi za cijelu porodicu kao i mnogi poklon vaučeri za kupovinu u Amko komercu.